Tiistaina Raumalle saapuva Jokerit saa niskaansa pehmolelusateen

Rauman Lukko järjestää ensi tiistaina 18.12. pelattavassa Jokerit –ottelussa suuren pehmolelukeräyksen. Pehmolelut kerätään sisäänkäynneillä ja jaetaan A ja C-katsomoihin joista katsojat saavat heittää lelut jäälle Lukon ensimmäisen maalin jälkeen.

Oman pehmolelunsa saa heittää jäälle myös omalta paikaltaan, mikäli se on teknisesti mahdollista kaukalon suojaverkkojen takia. Jäältä pehmolelut kerätään kokoon ja toimitetaan Rauman Nuorkauppakamarin Joulupuukeräykseen, josta Nuorkauppakamari välittää lelut yhteistyössä Rauman sosiaalitoimen kanssa vähävaraisille raumalaisille lapsille joululahjoiksi.

Koska tempaus on osa Joulupuuprojektia, yleisöltä toivotaan Joulupuun ohjeistuksen noudattamista; Lelujen tulee olla uusia, joko ostettuja tai itse tehtyjä – ja joka tapauksessa pehmeitä, koska ne heitetään jäälle.

Lukko lahjoittaa myös fanituotteita keräykseen ja toivoo, että mahdollisimman moni yleisöstä lähtisi mukaan tähän hyvää joulumieltä tuovaan tempaukseen.

Nuorkauppakamarin Joulupuu-keräys järjestetään nyt viidettä kertaa Raumalla. Keräyspiste päivystää kauppakeskus Prismassa 8.12 alkaen, aina 16.12 asti. Keräyspisteellä päivystävä vapaaehtoinen opastaa keräykseen osallistumisessa, sekä antaa ideoita lahjan valintaan.

Klikkaa kuvaketta vasemmassa ylänurkassa ja katso Jokereiden vastaava pehmolelutempaus viime vuodelta!