Tikin pelivihjeet: Lukko menestyy, jos Vehanen on iskussa

Kiekkolegenda Esa Tikkanen antoi Unibetin asiakkaille pelivihjeet alkavaan jääkiekon SM-liigan kauteen 2012-13. "Tiki" nosti Rauman Lukon sarjan mustaksi hevokseksi.


- Risto Dufva tuo laatua valmennukseen, ja puolustus pitää Petri Vehasen johdolla. Hyökkäyksestä lähti huippuosaamista Perttu Lindgrenin myötä, mutta maalintekopotentiaalia riittää. Ennuste: Sijat 4–6, paljon kiinni Vehasen onnistumisesta, hän perusteli valintaansa.

Tikkanen kertoi pelivihjeensä myös siihen, ketkä yksittäiset pelaajat loistavat alkavalla kaudella. Jos ex-staran vihjeet osuvat, pistepörssin voittaa JYPin Eric Perrin, Kärppien Juha-Pekka Haataja on paras maalintekijä ja runkosarjan paras pelaaja on Vehanen.

Urheiluviikossa pelivihjeitä jakava ex-Lukko-tähti Timo "Tinke" Peltomaa arvioi, että raumalaismiehistö häviää kauden avauspelinsä Ässille.

- Lukko on satsannut tähän kauteen roimasti. Risto Dufva koittaa saada vuorostaan raumalaisen kiekon nosteeseen. Ässät tulevat taas väkevänä Karri Kiven johdolla, vaikka menetykset (Tomas Zaborsky) oli kovia. Veikkaan pientä yllätystä Raumalla ja merkiksi siksi 2, Peltomaa kertoi pelivihjeessään.

Teksti: Urheiluviikko


Urheiluviikko kertoo, millaiset pelivihjeet ovat hyviä. Samalla sivusto kertoo, millaisia peliyhtiöitä esimerkiksi NordicBet, Unibet ja Betsson ovat.