Todella erikoinen loukkaantuminen keskeytti hetkeksi Lukko–KalPa-ottelun: tuomari sai vertavuotavan viiltohaavan ja jätti kaukalon, kuten kuvasta näkyy

Ottelun toinen päätuomari Antti Boman joutui lähtemään pukuhuoneen puolelle, kun avauserää oli pelattu 14.44.

Lukon ja KalPan välisessä jääkiekkoliigan ottelussa nähtiin ensimmäisessä erässä todella erikoinen loukkaantuminen. Ottelun toinen päätuomari Antti Boman joutui lähtemään pukuhuoneen puolelle, kun avauserää oli pelattu 14.44.

Telian selostajan Jani Alkion saamien tietojen mukaan Boman sai vertavuotavan viiltohaavan samassa rytäkässä, kun Lukon maalivahdin Oskari Setäsen varusteita korjailtiin vaihtoaition laidalla. Haavasta vuosi verta jäälle.

Hetkeä aiemmin Heikki Liedeksen aivan "ylähöyheneen" pamauttama tasoitusmaali merkattiin samaan aikaan. Ottelu on avauserän jälkeen tilanteessa 1–1.

Boman ei palannut ottelun toiseen erään, vaan ainoaksi päätuomariksi jäi Aaro Brännare.