Toni Koivisto jatkaa Lukossa: "Jäi hampaankoloon, kun emme päässeet näyttämään viimeistä osaamistamme pudotuspeleissä"

Ensi kaudella alkaa Toni Koiviston 14. kausi Lukon liigajoukkueessa. Kuva: Jussi Hietikko

Laitahyökkääjä Toni Koivisto on toisella sijalla Erik Hämäläisen kanssa, kun mittarina on pelatut liigapelit Rauman Lukon paidassa runkosarjassa. Koivisto tulee ottamaan tilaston kärkipaikan ensi kaudella, kun saldo kasvaa jo kerätyistä 680 pelistä.

Nyt solmittu jatkosopimus on yksivuotinen.

Ensi kaudella alkaa Koiviston 14. kausi Lukon liigajoukkueessa.

– Kauden ensimmäinen puolisko oli "Tontolta" tällä kaudella hieman nihkeä, eikä hän päässyt ihan odotetulle tasolle. En tiedä mitä lahjoja Toni joulupukin käynnin jälkeen sai, mutta hän pelasi sen jälkeen erinomaisen hyvää jääkiekkoa, urheilujohtaja Kalle Sahlstedt painottaa.

– Meidän kolmoskenttä on ollut niin hyvä kuin olla vaan saattaa. Siinä on löytynyt pelaajat ja kemiat kohdilleen. Meillä on jo sopimukset Eetu Koivistoisen ja Linus Nymanin kanssa, joten olen onnellinen, että saimme myös Koiviston kiinnitettyä jatkamaan pitkää ja hienoa uraansa.

Kokenelle laiturille jäi paljon nälkää viime kaudesta.

– Lukko oli minulle ykkösvaihtoehto. Jäi hampaankoloon, kun emme päässeet ikävä kyllä näyttämään viimeistä osaamistamme pudotuspeleissä. Olen fyysisesti sekä henkisesti hyvässä kunnossa, enkä nähnyt syytä miksen jatkaisi pelaamista kun pystyn tästä nauttimaan.

Lisää aiheesta

Linus Nyman jatkaa kahden vuoden sopimuksella: "Vähän ruipelo vielä olen, mutta minua on autettu tämänkin asian kanssa"

Eetu Koivistoinen jatkaa Lukossa: "Marraskuun maaottelutauon jälkeen oma peli on kehittynyt"