Toni Koivisto nähdään Lukon paidassa myös tulevaisuudessa - "Hän on omalla tekemisellään ansainnut tämän jatkosopimuksen"

Toni Koivisto tuuletti runkosarjassa 18 kertaa maalia. Kuva: Elmeri Elo

Toni Koivisto edustaa Lukkoa myös tulevalla kaudella. Kokenut hyökkääjä on solminut raumalaisseuran kanssa vuoden jatkosopimuksen.

– Todella hyvät fiilikset. Ykkösvaihtoehtoni oli jäädä Lukkoon. Täällä on tullut viiletettyä jo useampi vuosi ja olen todella tykännyt olla täällä. Hienoa, että saan jatkaa ainakin vielä vuoden Lukossa, Koivisto sanoo Lukon tiedotteessa.

Koivisto on Et-Po 72:n kasvatti, joka siirtyi Lukkoon jo 15-vuotiaana ja nousi seurassa liigapelaajaksi. Kierros maailmalla kulki Ilveksen, Kärppien, Metallurg Magnitogorskin, Frölundan ja Luulajan kautta, mutta kesällä 2013 Koivisto palasi kanaalikaupunkiin.

Menossa on uran toisen Lukko-jakson kuudes kausi, ja edessä on vielä ainakin yksi.

– Tämä oli molemminpuolinen tahtotila. Toni halusi jatkaa ja me halusimme hänen jatkavan meillä. Kun tilanne on tämä, on hyvät edellytykset päästä sopimukseen, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kertoo.

– Haluamme joukkueeseen jatkuvuutta ja Toni on pelannut Lukon paidassa jo pitempään. Hän on oikean tyyppinen kokenut pelaaja, joka on pystynyt mukautumaan nykyjääkiekon vaatimustasoon.

Sahlstedt näkee Koiviston tuovan joukkueeseen luisteluvoimaa ja kokeneen pelaajan esimerkkiä.

– Kyseessä on hyvä ihminen ja hieno persoona, joka pystyy näyttämään nuoremmille esimerkkiä, niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Hän on pitänyt kropastaan hyvää huolta ja hän on tunnollinen harjoittelija, Sahlstedt luonnehtii.

– 18 maalia runkosarjassa on hyvä määrä Tonille ja hän on omalla tekemisellään ansainnut tämän jatkosopimuksen. Toni pystyy olemaan suunnannäyttäjä kevään peleissä.