Top 6 -taistelua loppuun saakka

SM-liiga on tälläkin kaudella todella tasainen. Kun voitosta saa kolme pistettä, heilahtaa sarjataulukko uuteen asentoon nopeastikin.

Eiliseen Lukko-HPK -otteluun lähdettiin asetelmasta, jossa Lukolla olisi mahdollisuus nousta viidenneksi tai pudota kymmenenneksi illan aikana.

– Tällaisena tämä jatkunee sarjan loppuun saakka. Top 6 -paikoista käydään kovaa taistelua, sanoo Lukon puolustaja Matt Generous.

Lukon matsin tapahtumat ja tunnelmat: www.kiekkoareena.fi

Huh, huh


mitä matseja!

Tammikuun tasauspelit palauttivat mieleen takavuosien hokin. Lukko ja TPS tasasivat pisteet 3-3. Kumpikin mätti kahdessa pelissä kymmenen häkkiä!

Katsomosta on helppo huudella, että maalinteko-ongelmat tuli ratkaistua. Nyt vain palataan tiiviiseen puolustuspeliin, niin hyvä tulee.

– Teoriassa se menee juuri noin. Isoa kuvaa kun katsoo, niin voi olla tyytyväinen viime viikkojen peleihin, summaa Lukon valmentaja

Jesse Welling

.

Lukko kohtaa TPS:n taas huomenna, nyt Turussa. Ottelu on joukkueiden neljäs kohtaaminen tammikuussa ja kuudes tällä kaudella.

Seuraava kotimatsi: Lukko-Blues la 26.1. klo 17 Kivikylän Areenalla.

Uusi pakki


debytoi Lukossa

Roni Viirlas , 19, teki eilen SM-liigan debyyttinsä Äijänsuolla. Tilaisuus avautui, kun vatsatauti kaatoi Lukon luottopakki

Tommi Kovasen

.

Viirlas on TPS:n kasvatti, joka pelaa kolmatta kauttaan Lukossa. Hän on pelannut nuorten maajoukkueessa.