TPS julkisti odotetun valmennustiimin, Koivu mukaan urheilujohtoon

TPS julkaisi tiistaina edustusjoukkueensa sekä vanhimpien juniorijoukkueidensa valmennustiimit. Yllätysnimiä lehdistön eteen ei astellut.

TPS:n edustusjoukkueen päävalmentajana aloittaa odotetusti Kalle Kaskinen. Kaskisen apuvalmentajina toimivat samassa roolissa jo Kaskisen A-juniorijoukkueessa ollut Kimmo Rintanen ja uutena nimenä Sami Salo. Timo Kujanen vastaa fysiikkavalmennuksesta, Mikael Tolkki jatkaa videovalmentajana ja Fredrik Norrena maalivahtivalmentajana.

A-nuorten päävalmentajaksi palaa muutaman vuoden tauon jälkeen Juuso Nieminen, joka valmensi 18-vuotiaiden maajoukkueen hiljattain MM-hopealle. TPS:n B-nuoria luotsaa jatkossa Hermanni Vidman, C-junioreihin siirtyy edustusjoukkueen apuvalmentajan paikalta Jani Kiviharju.

Samalla TPS uudistaa urheilujohtoaan. TPS:ssä aloittaa uusi urheilun johtoryhmä, johon kuuluvat nykyisen urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäen lisäksi Saku Koivu ja Mika Suoraniemi.

Niittymäki vastaa jatkossakin TPS:n liigajoukkueesta. Valmennuspäällikkö Mika Suoraniemen vastuulla ovat seuran C-, B- ja A-juniorit. Koivun tuomaana puolestaan on C-, B- ja A-ikäisten yksilöiden kehittäminen.

–Tavoitteemme on olla Euroopan huippuseura kaikilla mittareilla. Haluamme olla parhaita niin yksittäisten pelaajien kuin valmentajienkin kehittämisessä sekä junioritoiminnan houkuttelevuudessa. Sitä varten keskitymme yhä enemmän seurapolkuun, jossa urheilujohdolla on selkeät roolit, valmentajien ja pelaajien kehitysmahdollisuudet sekä olosuhteet, Niittymäki kertoo TPS:n tiedotteessa.