TPS kaatoi Lukon tennislukemin B-nuorten puolivälierissä

Turkulaiset veivät avausvoiton sarjassa maalein 6-1.

– Näissä peleissä on se ja sama, häviääkö 6–1 vai 1–0, totesi Lukon B-nuorten päävalmentaja Jarkko Kauvosaari perjantaina, kun joukkueen ensimmäinen puolivälieräottelu oli pelattu.

TPS oli kyseisessä kamppailussa parempi tennislukemin maalein 6–1.

Kauvosaari ei ollut kuitenkaan lukemista kovin huolestunut, sillä numeroiden taakse mahtui paljon muutakin.

Peli oli hänen mukaansa varsin tasaista vääntämistä, kunnes TPS iski pikatahtiin toisen erän loppupuolella.

Lukko voitti ottelussa laukaukset, mutta TPS iski maalit. Lukon ainokaisen napautti Jolle Nikander avauserässä.Kauvosaarta jäi harmitta­maan pelistä muun muassa avaus­­erän hetki, jossa Lukko pääsi pelaamaan minuutin ja 40 sekuntia kahden pelaajan ylivoimalla.

– Pitäisi vielä vähän röyhkeämmin sinne hyville maalipaikoille tunkea. Monella nämä pelit ovat aivan uusi paikka ja kokemus, toiseen peliin varmasti tulee lisää rentoutta.

– Yrittämisestä ja fiiliksestä tämä ei missään nimessä jäänyt kiinni. Niitä löytyi, Kauvosaari kehui.

Lukko on nyt selkä seinää vasten paras kolmesta pelattavassa ottelusarjassa.

Kauvosaaren mukaan ennen sunnuntaita on syytä vain palautella.

– Harjoittelut on harjoiteltu, syödään hyvin ja kerätään energiaa. Nyt pitää nauttia, kun pääsee näin hienoja pelejä pelaamaan

B-nuorten puolivälierän toinen kamppailu Lukko–TPS pelataan sunnuntaina Kivikylän Areenalla kello 17.