TPS-kannattaja murskasi Lukon järjestyksenvalvojan nenän

TPS-fanien matka Rauman Äijänsuolle meni hulinaksi lauantaina. Raumalle oli saapunut noin 350 Tepsin kannattajaa, joista kymmenkunta aiheutti erilaisia häiriöitä.

Turun Sanomien mukaan kesken pelin eräs huomattavassa humalassa ollut katsoja huitaisi kyynärpäällään järjestyksenvalvojaa kasvoihin niin rajusti, että hänen nenänsä murtui. Toiset järjestyksenvalvojat raudoittivat riehujan, ja poliisi kävi korjaamassa hänet putkaan.

- Lyönnistä ollaan tekemässä rikosilmoitus. Nuori mies väitti, että kyseessä oli vahinko, mutta ei se siltä vaikuttanut, Rauman Lukon turvallisuuspäällikkö Heikki Kymäläinen kortoi Ilta-Sanomille.

Ongelmia oli ollut jo ennen peliä. Muutamilta TPS:n kannattajilta löydettiin soihtuja ja linkkuveitsi. Poliisi vei heidät putkaan. Yksi salakuljetettu soihtu löydettiin myös katsomosta ennen kuin se ehdittiin sytyttää.


Pelin jälkeisissä kahinoissa yhtä Lukon kannattajaa oli lyöty. Hänet vietiin ambulanssilla paikkailtavaksi.

TPS-fanien käytös ei ollut ensimmäinen harmillinen tapaus tällä kaudella. Viimeksi marraskuussa Jokerien kannattajat pahoinpitelivät potkimalla kahta Lukon kannattajaa.