TPS-kannattajat F-juniorien pelissä

TPS-kannattajat järjestivät perjantaina hienon tempauksen. Noin sadan kannattajan joukko matkusti kannustamaan seuran F-junioreita Naantalissa pelattuun otteluun VG-62:ta vastaan. 

Kannattajat halusivat korvata juniorijoukkueelle TPS-Tappara-ottelun jälkeen aiheutuneen pettymyksen. Tuolloin lipunmyyntikilpailun voittaneiden junioreiden piti päästä palkinnoksi vierailemaan TPS:n edustusjoukkueen pukuhuoneessa, mutta suurin osa ammattilaiskiekkoilijoista ehti lähteä ennen pukuhuoneen oven avaamista.

- Voi mennä monta vuotta ennen kuin näistä pojista kukaan tulee kokemaan vastaavaa tunnelmaa. Vaikka paikalla ei ole tuhansia ihmisiä, niin on väkeä silti huomattavasti enemmän kuin jossain D- tai jopa C-tasolla. Tämä on varmasti mieleenpainuva kokemus, josta puhutaan pitkään joukkueen parissa, koulussa ja muuallakin, niin Naantalissa kuin Turussakin, TPS:n F05 Aallot -joukkueen valmentaja ja HC TPS:n entinen toimitusjohtaja Kari Hietarinta kertoi Ylen verkkosivuilla.

 Teemme tämän ihan oman toimintamme kannalta, jotta siihen saadaan vähän lisää positiivisuutta ja hyvää fiilistä. Katsomossakin on nyt ollut aika vaikeaa, ja tästä saadaan vähän vaihtelua, yhteishenkeä ja piristystä, TPS-kannattaja Dani Saarinen puolestaan totesi Ylelle.