TPS:lle kokenut ruotsalaispuolustaja loppukaudeksi - "Haluan tuoda oman panokseni siihen, että TPS alkaa voittaa pelejä"

Jens Olsson on edustanut SHL:ssä Malmö Redhawksia ja Södertälje SK:ta. Lisäksi hän on pelannut ammatikseen Ranskassa, Saksassa ja Sveitsissä.

Turun Palloseura vahvistaa puolustustaan kokeneella Jens Olssonilla. 35-vuotias ruotsalaispuolustaja siirtyy TPS:ään loppukauden mittaisella sopimuksella sveitsiläisestä Geneve-Servettestä

TPS-puolustuksen vahvistaminen tuli ajankohtaiseksi, kun Christoffer Persson poistui mustavalkoisten riveistä perjantaisen TPS-JYP-ottelun jälkeen.

– Olsson on hyvin luisteleva ja hyvin kiekkoa liikuttava pakki. Hän on tottunut pelaamaan vastustajan parhaita pelaajia vastaan Ruotsin SHL:ssä monen vuoden ajan, taustoittaa HC TPS:n pelaajatarkkailija Tomi Kallio ruotsalaispuolustajan hankintaa tiedotteessa.

Vasemmalta ampuva Olsson on pelannut urallaan kaikkiaan 446 ottelua Ruotsin pääsarjassa. Kuluvaksi kaudeksi 182-senttinen ja 86-kiloinen Olsson siirtyi Sveitsin Geneve-Servetten riveihin, jossa puolustaja kirjautti seitsemässä ottelussa yhden syöttöpisteen.

– Olen todella onnellinen tästä siirrosta. Haluan tuoda oman panokseni siihen, että TPS alkaa voittaa pelejä ja suunta kääntyy ylöspäin, kertoo Olsson.

– Urheilussa kaikki on loppujen lopuksi pienestä kiinni. Joukkueemme kokoonpanon laatu riittää takuuvarmasti ja nyt on vain käännettävä tiukat ottelut meidän eduksemme. Edessä oleva haaste oli iso syy siihen, että siirryn TPS-paitaan, painottaa maanantaina Turkuun saapuva puolustaja.