TPS:n kokoonpanossa yllätyspoissaolo - Heikkinen mukana, kaksi runkopakkia sivussa

Ilkka Heikkinen on toipunut SaiPaa vastaan saamasta päätällistä. Kuva: Europhoto/Jukka Rautio

TPS piti tunnin jääharjoituksen tiistaina aamupäivällä ennen keskiviikkona alkavaa välieräsarjaa Tapparaa vastaan.

Puolivälierä SaiPaa vastaan vaati verojaan. Turun viidennessä ottelussa puolustaja Henrik Tallinder jäi taklauksen alle ja loukkasi jalkansa. Kuudennessa ottelussa tukholmalaista ei enää nähty, eikä nähty välieräsarjan aattonakaan. Kaikki merkit viittaavat siihen, että Tallinder ei ole sarjan alussa pelikunnossa. Tallinder ei halunnut kommentoida tilannettaan Kiekkoareenalle.

Toinen puolustaja Ilkka Heikkinen sai Cody Kunykin taklauksen päähänsä SaiPa-sarjan viimeiseksi jääneessä kuudennessa ottelussa ja jätti ottelun kesken. Hänen kohdallaan ennusmerkit ovat kuitenkin positiiviset, sillä Heikkinen harjoitteli normaalisti tiistaina.

TPS-ryhmässä oli kuitenkin myös yllätyspoissaolo. Kiekollinen pakki Elmeri Eronen ei kurvaillut aamujäällä joukkueen mukana. Eronen pelasi SaiPa-sarjan normaalisti loppuun saakka. Julkisesti nähtävillä ei ole ollut mitään ilmeistä syystä TPS:n oman kasvatin poissaololle.

Terveenä olevat pelaajat harjoittelivat pitkälti samassa kokoonpanossa kuin SaiPa-sarjan lopussa. Ottelusarjan jatkoaikamaalillaan ratkaissut Jasper Lindsten on saamassa lisävastuuta ykkösketjussa. Vuoristoratamaisen kauden pelannut Lindsten jäi SaiPa-sarjassakin ajoittain kokoonpanon ulkopuolelle, mutta kuudennen ottelun voittomaali pönkitti epäilemättä taitavan hyökkääjän asemia.

TPS harjoitteli 20 kenttäpelaajan voimin. Olli Kaskinen oli jäällä ylimääräisenä puolustajana, Jonne Virtanen reservihyökkääjänä.

Näillä kokoonpanoilla TPS harjoitteli tiistaina:

Jasper Lindsten–Eric Perrin–Tomi Kallio
Petrus Palmu–Oula Palve–Zach Budish
Markus Nurmi–Ilari Filppula–Patrik Virta
Ilkka Pikkarainen–Hannu Kuru–Teemu Väyrynen
Jonne Virtanen

Mark Fraser–Ilkka Heikkinen
Olli Juolevi–Martin Berger
Jani Forsström–Lucas Ekeståhl Jonsson
Olli Kaskinen