TPS:n päävalmentaja Kaskinen: Luulimme vähän liikaa, että tämä hoituu loppuun saakka

TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen oli tyytyväinen Pitsiturnauksen antiin. Kuva: Iiro Lehtonen

TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen ei halunnut puhua välierän jälkeisestä ulospuhalluksesta, mutta hän myönsi, että Lukko-ottelu vei joukkueelta parhaan terän.

- Se tunnetila ja taistelu oli sellaista, että olimme jo lähellä ydintä. Se oli parasta antia tänään.

- Se oli niin iso peli. Huippumatsi ja halli täynnä. Luulimme vähän liikaa jo, että eiköhän tämä hoidu loppuun saakka. Ei hoitunut, Kaskinen totesi.

Kaksi edellistä Pitsiturnausta voittanut TPS pääsi jälleen finaaliin, mutta Pelicans oli lopulta maalein 2-0-parempi. TPS ei onnistunut maalinteossa kahdessa pelissä lahtelaisia vastaan.

- Se aamun peli oli ehkä vielä sellaista lämmittelyä. Finaalin jälkeen sanoin jätkille hieman kliseisesti, että Pelicans halusi voittoa tänään enemmän. Meillä oli hieman fokus kateissa.

Kaskinen on erittäin tyytyväinen joukkueen ensimmäiseen viikkoon. Hänen mielestään kausi sai juuri sellaisen startin kuin hän halusi.

- Meillä on kyky paineistaa, pelata rohkeasti ja riistoista kääntää. Meillä on nopeutta, taitoa ja kamppailuvoimaa. Aika vähän pistimme pelillisesti tähän tapahtumaan tavoitteita, mutta kyllä ne täyttyivät.

Kaskinen halusi kehua uusista pelaajista Patrick Björkstrandia, joka on osoittautunut juuri sellaiseksi pelaajaksi, joka sopii hyvin joukkueeseen.

- Hän on rauhallisen oloinen nuori mies. Hyvää perustekemistä, vähän vielä tehojakin. Tykkäsin kovasti.