TPS:n toimitusjohtaja lupailee muutoksia pelaajistoon

TPS:n toimitusjohtaja Mika Eskola lupailee Ylen verkkosivuilla, että Liigassa viimeisenä kyntävään joukkueeseen on luvassa muutoksia. Osa pelaajista voi joutua vaihtamaan maisemaa jo tämän kauden aikana. 

- Me myymme riippumatta hintalapusta niitä pelaajia, jotka eivät pelaa joukkueelle. Varmasti osa pelaajista vaihtaa maisemaa, se on aivan varma. Se on tieto, eikä arvaus. Uusia pelaajia tulee joukkueeseen, jotka haluavat pelata tämän seuran eteen. Ei näissä listoissa ole hintoja. Jos ajatellaan tätä joukkuetta ja jäämistä pudotuspelien ulkopuolelle, tappiota tulee varmasti, Eskola totesi Ylelle.

Mikkihiiri-kommenteillaan myrskyn herättäneen päävalmentaja Miika Elomon asemasta Eskola on vaitonaisempi. Osa kannattajista on vaatinut Elomoa eroamaan. 

- Kaikki skenaariot ovat pöydällä tässä tilanteessa. Meidän pitää uskaltaa pohtia, mikä tässä tilanteessa on järkevintä. Olen jättänyt Anterolle (Niittymäki) urheilulliset asiat ja hän niitä pohtii. Tilastot eivät mairittele meidän tekemäämme työtä, Eskola sanoi.