TPS tahtoo ottelutapahtumistaan Euroopan parhaita – suunnitteilla "30 minifestivaalia"

Pronssiotteluun yltänyt TPS tavoittelee katsomon puolella Euroopan ykköspaikkaa.

TPS tiedotti torstaina suunnitelmista, joihin kuuluu uudistaa ottelutapahtumia ja ravintolapalveluita Gatorade Centerissä tulevalle kaudelle. Runkosarjan aikana nähdään 30 minifestivaalia, joihin on tarkoitus löytää uusia kohderyhmiä nauttimaan TPS:n kotiotteluista. Myös ravintolapuoli uudistuu.

Minifestivaali-ajatusta testattiin jo viime kaudella muutamassa pelissä. Esimerkiksi helmikuussa pelattuun TPS–Jukurit-otteluun Gatorade Centeriin kutsuimme tuhansia koululaisia tutustumaan jääkiekko-otteluun. Hallin käytävälle rakennettiin limudisco ja erien aikana huomioitiin koululaisyleisö mm. yleisöpelien ja musiikin avulla.

– Tulevalla kaudella teemoja tulee entistä enemmän. Teemoituksella TPS haastaa kaikki turkulaiset ja lähiseudun asukkaat käymään ainakin kerran TPS:n pelissä katsomassa uudistunutta ottelutapahtumaa, kuuluu julki lausuttu tavoite.

Uusi alkoholilaki muuttaa anniskeluolosuhteita.

– Haluamme palvella asiakkaitamme nopeammin ja siksi hallin ravintoloista poistetaan oluthanat. Palvelu nopeutuu, kun tiskillä saa juomapullon tai tölkin heti mukaansa. Juomapuolella valikoima kasvaa myös esimerkiksi erikoiskahveilla, TPS lupaa tiedotteessaan.

Palloseuran mukaan uusi alkoholilaki mahdollistaa aivan uudenlaisen ravintolan Gatorade Centeriin. Koko D-päädyn ja A1- sekä C4-katsomot kattava ravintola on tarkoitettu aikuisille. Ravintolaan voi ostaa pöydän tai oman paikan koko kaudeksi, mutta myös yhteen otteluun kerrallaan.

Päätös herättää luonnollisesti siitä, että humalaisten määrä katsomossa voi kasvaa.

– Lapsiperheitä ja kannattajiakaan ei unohdeta, sillä lapsiperheille tulee oma G5-perhekatsomo ja kannattajat saavat kausikortin kilpailukykyiseen hintaan.