Tennistunnit loppuivat Tropissa, keilahalli meni kiinni Raumalla – ratsastus onnistuu vielä

Raumalla pääsee vielä nauttimaan liikunnasta keiloja kaatamalla. Kuva: Pekka Lehmuskallio

Tennikseen erikoistunut Rauman Verkkopalloseura liittyi sille pitkälle urheiluseurojen listalle, jotka ovat laittaneet toimintansa tauolle koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi.

Verkkopalloseura tiedotti keskeyttävänsä valmennustoimintansa. Taustalla on se, että Liikuntakeskus Troppi suljettiin hallituksen antaminen ohjeiden myötä keskiviikkona.

Joissain lajeissa lähikontakteja on mahdollistaa välttää niin, että toiminta voi jatkua. 

Keilailu oli vielä kuluneella viikolla yksi urheilulajeista, jonka harrastaminen oli Raumalla mahdollista, kun moni muu laji oli jo joutunut vetäytymään koronavirustilanteen vuoksi tauolle.

Lauantaina Rauman Keilahallikin joutui nostamaan kädyt pystyyn ja ilmoitti olevansa koronavirustilanteen takia suljettuna ainakin 13. huhtikuuta asti.

Aikaisemmin kiinni olivat menneet muun muassa Euran, Eurajoen ja Porin keilahallit.

Rauman Keilahalli ilmoitti tiedottavansa nettisivuilla ja Facebook-sivullaan heti, kun ovien avaaminen on jälleen mahdollista.

Harvoja edelleen toimivia urheiluseuroja Rauman seudulla ovat ratsastusseurat, vaikka Ratsastajainliitto onkin tosin suosittanut, että kilpailu- ja yleisötapahtumia ei toistaiseksi järjestetä.

Esimerkiksi Ratsastuskeskus Baldur ja Lähdepellon Ratsastuskoulu ilmoittivat tuntien jatkuvan tietyn rajoituksin.

Kotona ja luonnossa yksikseen treenaamisen lisäksi harjoittelu onnistuu edelleen joillakin kuntosaleilla, jotka pitävät oviaan auki tietyin rajoituksin.

Juttua muokattu 21.3.2020 kello 21.58. Päivitetty tieto Rauman Keilahallin sulkemisesta.