TS: Brian Willsie palaa Tepsiin, Halpern lähtee Zagrebiin

Turun Sanomat kertoo verkkosivuillaan, että viime kauden helmikuussa Sveitsiin siirtynyt kanukkihyökkäjä Brian Willsie palaa sunnuntaina Turkuun. Willsie pelasi alkukauden KHL:n Medvescak Zagrebissa, jonne TPS lähettää paluupostissa jenkkihyökkääjä Jeff Halpernin.

– Willsien lentoliput on varattu sunnuntaiksi. Halpern vaihtaa paikkaa samalla, kun Willsie tulee takaisin. Lauantain peli on Halpernin viimeinen meillä, TPS:n toimitusjohtaja Niklas Österlund vahvisti TS:lle.

Halpern pelaa viimeisen ottelunsa Ilvestä vastaan.

– Olisi ollut mukava, että kaverukset olisivat saaneet pelata muutaman pelin yhdessä, mutta nyt mennään näin. Halpern täytti roolinsa joukkueessa enemmän kuin hyvin ja olimme häneen erittäin tyytyväisiä.

Willsie ehti pelata Zagrebissa 13 ottelua, joissa hän iski 5 (2+3) tehopistettä. Viime kaudella Willsie teki TPS:ssä 48 ottelussa 35 (24+11) pinnaa.

Syyt TPS:n ratkaisuihin ovat todennäköisesti taloudelliset. Kikkailun verotuksen kanssa mahdollistaa Suomessa ulkomaalaisille urheilijoille ja taiteilijoille soveltuva artistiverotus.

Lue SM-liigan siirtomarkkinat joulun lähestyessä kuumentavasta verosta lisää lauantain Länsi-Suomesta.