Tuki-Areena avataan huomenna lauantaina

Raumalaiskiekkoilun Tuki ry:n omistaman Tuki-Areena Oy:n jäähallihanke on edennyt avajaisvaiheeseen. Toukokuussa alkanut rakennusprojekti on valmistunut, ja viranomaistarkastukset on jo tehty. Näin ollen Lähdepellolla sijaitseva harjoitusjäähalli voidaan avata.

Harjoitusjäähalli testataan käytössä heti alkuun, kun Lukon D 00-juniorit järjestävät ylialueellisen turnauksen. Ottelut pelataan lauantaina kello 9-18. Lauantain aikana pelataan myös muita junioriotteluita. Yleisö on tervetullutta seuraamaan juniorijääkiekkoa ja tutustumaan uuteen jäähalliin.

Sunnuntaina jäähallilla pidetään avoimet ovet. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita tutustumaan Tuki-Areenaan, ja luistimet kannattaa myös ottaa mukaan. Kello 9-18 välisenä aikana toinen kaukalo on koko ajan yleisön käytössä. Toisessa kaukalossa pelataan kello 11-15.30 jääkiekko- ja ringetteottelut. Muun ajan toinenkin kaukalo on yleisön käytössä. Kello 9-14 välinen aika on varattu alle 8-vuotiaille vanhempineen. Kello 14 jälkeen ovat tätä vanhemmat tervetulleita.

 www.tukiareena.fi