Tuki-Areena valmis!

Raumalaiskiekkoilun Tuki ry:n omistaman Tuki-Areena Oy:n jäähallihanke on edennyt avajaisvaiheeseen. Toukokuussa alkanut rakennusprojekti on valmistunut ja viranomaistarkastukset on jo tehty. Lähdepellolla sijaitseva harjoitusjäähalli voidaan avata.

Harjoitusjäähalli testataan käytössä heti alkuun, kun Lukon D 00-juniorit järjestävät ylialueellisen turnauksen. Ottelut pelataan tänään lauantaina kello 9-18. Lauantaina pelataan myös muita junioriotteluita. Yleisö on tervetullutta seuraamaan juniorijääkiekkoa ja tutustumaan uuteen jäähalliin.

Sunnuntaina jäähallilla on avoimet ovet. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita tutustumaan Tuki-Areenaan, ja luistimet voi ottaa mukaan. Kello 9-18 toinen kaukalo on yleisön käytössä. Toisessa kaukalossa pelataan kello 11-15.30 jääkiekko- ja ringetteottelut. Muun ajan toinenkin kaukalo on yleisön käytössä. Kello 9-14 on varattu alle 8-vuotiaille vanhempineen. Kello 14 jälkeen ovat tätä vanhemmat tervetulleita.

Osoitteessa www.tukiareena.fi lisätietoa jäähallista ja vuorojen varaamisesta ja yleisövuoroista.

Pehmolelut matsiin mukaan

Tiistaina pelattavassa Lukko-Jokerit -pelissä lentää kentälle pehmoleluja. Toivottavasti ainakin. Lukko järjestää ottelussa suuren pehmolelukeräyksen. Pehmolelut kerätään sisäänkäynneillä ja jaetaan A- ja C-katsomoihin, joista katsojat saavat heittää lelut jäälle Lukon ensimmäisen maalin jälkeen.

Oman pehmolelunsa saa heittää jäälle myös omalta paikaltaan, mikäli se on teknisesti mahdollista kaukalon suojaverkkojen takia. Jäältä pehmolelut kerätään kokoon ja toimitetaan Rauman Nuorkauppakamarin Joulupuukeräykseen, josta Nuorkauppakamari välittää lelut yhteistyössä Rauman sosiaalitoimen kanssa vähävaraisille raumalaisille lapsille joululahjoiksi. Lelujen tulee olla uusia, joko ostettuja tai itse tehtyjä ja joka tapauksessa pehmeitä, koska ne heitetään jäälle.

Lukko lahjoittaa myös fanituotteita keräykseen.