Tukonen pelannee huomenna ykkösketjussa

Lauri Tukonen pelannee huomenna Lukon ykkösketjussa, kun raumalaisjoukkue kohtaa HPK:n Äijänsuolla. Tänään Tukonen treenasi Justin Azevedon ketjukaverina.

- Late on fiksu pelaaja. Hän pistää kiekon nopeasti liikkeelle ja hänellä on hyvä laukaus, arvioi Azevedo.

Lukon valmentaja Juha Vuori pistää vielä pienen kysymysmerkin Tukosen perään:

- Tässä on kunnioitettava urheilijaa ja sitä, että hänellä on pitkä loukkaantumishistoria takana. Late pelaa, kun hän on valmis.

Azevedo odottaa enemmän itseltään, ketjultaan ja koko joukkueelta.

 - Startti ei ollut sitä mitä odotimme. Mutta turha sitä on murehtia. Maalit kyllä tulevat. Meidän pitää pelata fiksummin, eikä vain heitellä kiekkoa ympäriinsä. Toisaalta meidän tulee pelata suoraviivaisemmin. Enemmän laukauksia ja miehiä maalille, sanoo kanadalaissentteri.

Ässät-pelissä polvivamman saanut Petri Koskinen menee huomenna kuvauttamaan jalkansa. Sen jälkeen selviää kuinka pitkän sairasloman hyökkääjä tarvitsee.

Azevedo: NHL-vahvistukset liigalle hyväksi

Azevedo toivottaa NHL-pelaajat tervetulleiksi SM-liigaan.

- Se tekee sarjalle hyvää. He tuovat taitoa ja kokemusta, sanoo Azevedo.

Lukkoon NHL-vahvistuksia ei tällä tietoa ole luvassa.

- Muutamiin viikkoihin emme tee mitään. Meillä on pelaajabudjetissa vielä varaa, mutta kannattaisiko sitä käyttää pelaajiin, jotka joka aamu ensimmäiseksi tsekkaavat mikä on NHL:n tilanne? Joukkue ei siitä vahvistu, jos tuohon tulee muutamaksi viikoksi joku pyörimään. Se ei lohduta meitä yhtään kevään pudotuspeleissä, sanoo Lukon toimitusjohtaja Timo Rajala.

Hän lisää, että tilanne olisi toinen, jos Lukolla olisi omia kasvatteja NHL:ssä.