”Tuntuu melkein miinuspisteeltä” – EuPa menetti voiton kahden miehen ylivoimalla pelatessaan

Kolmosen avauksessa nähtiin kuusi maalia.

Euran Pallon paluu jalkapallon miesten Kolmoseen alkoi tasapelillä, joka ei todellakaan tyydyttänyt joukkueen päävalmentajaa Sami Lehtoa. Kotikentällä pelattu avauskamppailu Maskua vastaan tuotti pisteen, kun päätösnumeroiksi kirjattiin 3–3 (2–2).

– Tämä tuntuu niin nollalta pisteeltä kuin voi. Melkein miinuspisteeltä, Lehto latasi.

– Ottaa päähän niin paljon, että voi sanoa koska viimeksi. Hölmöiltiin varmat pisteet.

Masku johti peliä avausjaksolla kahdesti, mutta Kingsley Ozegbe ja Santeri Matomäki tasoittivat pelin vuorollaan. Pelin 57. minuutilla Joni Lämsä siirsi euralaiset johtoon, mutta Antti Nieminen pystyi nostamaan Maskun tasoihin neljä minuuttia ennen täyttä aikaa.

– Meillä oli kovat piipussa ja odotukset korkealla, että saadaan kolme pistettä ja hyvä startti kauteen. Oli hyvät avut Porista ja hyvä valmistava viikko takana, Lehto luetteli.

– Sitten tehdään omia virheitä kolme kappaletta ja niistä tulee kolme maalia. Itseni kannalta nöyryyttävintä oli, että vastustaja teki tasoituksen kahden miehen alivoimalla.

EuPa oli saanut MuSasta avukseen Lämsän, Juho Heikkisen, Arttu Virtasen ja amerikkalaispuolustaja Elijah Akinin.

– Ihan kovia pelimiehiä, mutta ei se siitä parane ketä kentällä on, jos tehdään itse virheitä on. Nyt ehkä jokainen osaa katsoa peiliin, Lehto harmitteli.

– Näytimme silti varmasti, että emme ole mikään tämän sarjan heittopussi.