Ulkomaalaispelaajilta paloi Uudessakaupungissa kämppä, kotijoukkueelta jälleen pisteet näpeistä

Jo tutun kuuloinen tarina. Korihait taistelee, pelaa voitosta, mutta ei silti saa palkinnoksi pisteitä. Keskiviikkona oli Salon Vilppaan vuoro olla pelin lopussa vahvempi ja hakea Korisliigan pisteet Pohitullista lukemin 77–88 (33–35).

Vilpas otti kauden kuudennen voittonsa, mutta jo neljännen peräkkäin.

– Vaikea pukea sanoiksi... taistellaan, taistellaan, mutta tämä on tulosurheilua. Kun tulosta ei tule, se syö paljon, Korihaiden päävalmentaja Tero Vasell sanoi Ruudun haastattelussa.

– Mutta ei tämä pelaajista ole kiinni. Tämä on kiinni pienistä asioista, kuten roolituksesta. Mun pitää tehdä paremmin työni.

Keskiviikkona Vilpas ratkoi pelin vasta viimeisellä neljänneksellä, jonka se voitti 24–36. Siihen asti peli kulki tasaisissa merkeissä ja jopa Korihaiden komennossa.

– Jos peli menee korintekojuhlaksi, niin emme me taistele voitosta, Vasell näki.

Pelillisten asioiden lisäksi Korihaiden murheena on ollut ulkomaalaispelaajien asunnossa sattunut tulipalo, joka teki kämpästä asumiskelvottoman.

Keskiviikkona Korihaiden ykköstykki oli jälleen Trey Niemi, joka upotti 21 pistettä viime kauden joukkuettaan vastaan.

Nick Stampley ja Bojan Sarcevic heittivät molemmat 12 pistettä, Mikael Aalto ja Prince Oduro puolestaan kumpainenkin 11 pistettä.

Ottelua olivat seuraamassa muun muassa entinen Korihaiden pelaaja ja valmentaja, nykyinen Saksan maajoukkueen valmentaja Gordon Herbert sekä uusikaupunkilaislähtöinen mentalisti Pete Poskiparta.