Urama jatkaa nuorten maajoukkuevalmentajana

Suomen Jääkiekkoliiton Liittohallitus nimitti tiistain kokouksessaan poikien nuorten maajoukkueiden päävalmentajat kaudelle 2014–15. Rauli Urama jatkaa alle 18-vuotiaiden päävalmentajana.

Urama luotsaa alle 18-vuotiaita myös tällä kaudella. U18-maajoukkueen kausi huipentuu huhtikuussa Lappeenrannassa ja Imatralla pelattaviin MM-kotikisoihin.

Urama toimii Jääkiekkoliitossa myös huippu-urheilujohtaja. Ennen liiton töitä hän valmensi SM-liigassa Lukkoa ja Tapparaa. Lukossa hän toimi 1998–2006 apuvalmentajana ja päävalmentajana 2008–12.

Alle 16-vuotiaiden päätoimiseksi päävalmentajaksi nimitettiin TPS:n A-nuorten SM-liigajoukkueen päävalmentajana vuodesta 2011 toiminut Juuso Nieminen. Valmentajan koulutuksen saanut Nieminen on valmentanut myös TPS:n B-, C- ja D-junioreita. Niemisen työ päävalmentajana alkaa keväällä 2014.

Alle 20-vuotiaiden kultavalmentaja Karri Kivi jatkaa aiemmin sovitun mukaisesti päävalmentajana myös tulevalla kaudella.

Alle 16-vuotiaiden päävalmentajana tällä kaudella toiminut Jussi Ahokas puolestaan siirtyy ikäluokan mukana valmentamaan alle 17-vuotiaiden maajoukkuetta.