Urama valitsi maajoukkueen

Pyhärantalainen Rauli Urama seurasi silmä tarkkana A-nuorten liigaturnausta Äijänsuolla viime viikonloppuna. Alkuviikosta piti valita 18-vuotiaiden maajoukkue. Tehtävä on nyt suoritettu.

– Valinnat julkistetaan ensi maanantaina, kertoi Urama.

Samassa yhteydessä paljastetaan myös A-maajoukkue Karjala-turnaukseen.

Miltä pelit Raumalla näyttivät?

– Tosi hyviltä. SaiPa oli ainoa joukkue, jolla ei ollut lainkaan liigapelaajia mukana. Lukossakin pelasivat J uho Tommila, Joni Nikko ja Oskari Setänen.

– Kaikki kahdeksan joukkuetta pystyivät pelaamaan energisesti ja intensiivisesti vielä kolmantenakin päivänä. Väsymistä tai herpaantumista en havainnut.

Poikamaajoukkue pelasi elokuussa World Cupissa. Marraskuussa pikkuleijonat isännöivät Turussa neljän maan turnausta. Kaikki tekeminen tähtää Imatralla ja Lappeenrannassa keväällä pelattavaan MM-turnaukseen.

Uraman mielestä Rauman turnaus oli todella hyvin järjestetty.

– Kiva, että väliin oli saatu mahdutettua miesten liigamatsi Lukko-Ilves. Se oli hieno tapahtuma. Huikea tunnelma hallissa ja hyvää jääkiekkoa. Siinä ottelussa ei ollut ns. tyhjiä vaihtoja lainkaan.

Lukon A aloitti 5-4-voitolla Tapparasta. Ilvekselle Lukko hävisi 2-4 ja Pelicansille 0-5.

A-nuorten liigaa johtaa Rauman turnauksen jälkeen Ässät. TPS on viidentenä ja Lukko sijalla 11.

Eurajoki jyrää kolmosessa

Eurajoen Lätkä on aloittanut kolmosdivarin hurjalla tavalla. Joukkue on voittanut kaikki pelinsä ja selvästi: LäKi 16-0, Luki-82 11-2, Kolla Tigers 17-2, KKV 15-5 ja PaRa 19-1.

EjL:n voittokulku on alkanut kiinnostaa paikallisia. KKV-voittoa Eurajoen hallissa todisti 175 katsojaa.