Uusilla rajoitustoimenpiteillä ei ole vaikutusta Liigan runkosarjaohjelmaan

Daniel Audette on ollut kuluvalla kaudella Lukon tehokkain pistemies. Arkistokuva: Kimmo Mäkeläinen

Liiga tiedottaa, että otteluita jatketaan alueelliset rajoitustoimenpiteet huomioiden aiemmin julkaistun ohjelman mukaisesti.

– Hallituksen tänään ilmoittama kolmen viikon sulkutila sekä uudet alueelliset rajoitustoimenpiteet eivät vaikuta Liigan runkosarjaohjelmaan. Ottelut pelataan ilman yleisöä alueellisten yleisörajoitusten jatkuessa.

Liigan runkosarja päättyy 13. huhtikuuta ottelulla Lukko-TPS.

Lukolla on runkosarjassa jäljellä 22 peliä, joista myös seuraava on perjantaina Turun Palloseuraa vastaan. Ottelu alkaa Äijänsuolla poikkeuksellisesti kello 18.

Liigan kilpailutoimenjohtaja Arto I. Järvelä kertoi Länsi-Suomelle, että sarjan pudotuspelejä ei pelata enää samoissa oloissa kuin runkosarjapelejä, vaan Liiga harkitsee esimerkiksi NHL:stä tuttuja kuplaolosuhteita. Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kertoi Länsi-Suomelle, että Lukko ei ole vielä harkinnut eristäytymistä Helmirantaan, mutta se olisi käytännössä seuraava vaihtoehto.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Liigan kilpailutoimenjohtaja paljastaa Länsi-Suomelle: joukkueet saattavat vetäytyä pudotuspeleissä NHL-tyyppiseen kuplaan – Lukolle seuraava askel olisi eristäytyminen Helmirantaan

Vain tilaajille Lukon kannattajat masinoivat jo kansalaiskeräystä, mutta mitä tekee KHL-kautensa runkosarjaan päättävä Justin Danforth?

Vain tilaajille Lukko aikoo vetäytyä ilotulituksensa jälkeen tiukasti neljän seinän sisään – kapteeni kuvaili Rauman koronatilannetta radikaaliksi ja pohti: "Täytyy katsoa, otetaanko kauppakassipalvelu kaikille"