Rauman seudulle pamahti kolme yleisurheilun maailmanmestaruutta! – tässä ovat mitalistien taustat

Tanja Komulainen (vas.), Pauliina Aalto ja Niina Kelo ovat kisanneet toistensa kanssa jo neljällä vuosikymmenellä. Tampereen MM-aikuisurheilun N40 kiekossa oli Aallon vuoro nousta korkeimmalle korokkeelle.

Länsi-Suomen levikkialueen urheilijat ovat saavuttaneet kolme maailmanmestaruutta ja yhteensä viisi mitalia aikuisyleisurheilun MM-kilpailuista Tampereelta. Mestaruuden ovat voittaneet Pauliina Aalto, Samuli Nurminen ja Annemari Kiekara.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Annemari Kiekara on yleisurheiluvuoden ainoa arvokisaedustaja – 45 000 euron panostus avasi 43-vuotiaalle juoksijalle sauman mitata tasoaan MM-puolimaratonilla, mutta kalantilainen ei kelvannut SUL:n valmennusryhmiin

Vain tilaajille Annemari Kiekara kuittasi Kalevan kisojen aluksi kukat ja kovan ennätyksen – kalantilaisen ensimmäisellä ja viimeisimmällä SM-kullalla väliä 26 vuotta

Vain tilaajille Uudenkaupungin vuoden junioriurheilijan ja vuoden veteraaniurheilijan palkinnot menivät samaan perheeseen: "Siihen nähden ihan hyvin, että keväällä heitettiin keihästä pellolla"