Väärässä paidassa

Kaikki eivät katso hyvällä Antti Raannan ja Eero Elon esiintymistä patapaidassa. Ohessa erään lukijan pitkähköstä vuodatuksesta muutamia teräviä sitaatteja:

– Rauman Lukon kasvattien Elon ja Raannan isoisät pelasivat Lukon 1963 mestarijoukkueessa, nimittäin Seppo ”Ammu” Vainio ja jo edesmennyt Pekka ”Aku”

Ahlsten

. Elon ja Raannan ei annettu loistaa kotikentällä, mutta onneksi Porissa ymmärretään heidän päälleen paremmin. Nyt tämä kaksikko metsästää ”kannua”, jotta he nousisivat isoisiensä rinnalle.

– Antti Raannan eno on muuten syntynyt 1963 ja ristiäisissä kastemaljan virkaa toimitti Kanada-malja. Pappina toimi yksi Raumalaiskiekkoilun Tuen perustajista kirkkoherra

Oiva Tuominen

.

HHH

Huhuja vuorossa. Monien lähteiden mielestä Justin Azevedo on kuulemma Turun Palloseuran mies. Mutta eiköhän ”Aseveli” suuntaa mieluummin ulkomaille, jos Raumalla ei jatka?

HHH

KHL-liigassa huonosti pärjännyt Perttu Lindgrenin huhutaan puolestaan jatkavan ensi kaudella uraansa kotoisissa maisemissa Tampereella ja Ilveksessä.

HHH

Lehtemme aikataulut ja pudotuspelien villi kortti -kierroksen ottelut eivät oikein kulje käsi kädessä. Tätä lukiessasi on jo tiedossa, miten kävi Lukon ja Kärppien kohtaamisessa eilen Raumalla. Lähettikö Lukko oululaiset kesälomalle vai jatketaanko sarjaa vielä huomenna Oulussa. Yhtä kaikki, vanha kiekkojargon, että näissä peleissä yllättävät nimet nousevat ratkaisijoiksi, kävi toteen kun joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa verkkoa heiluttivat muun muassa sellaiset maalisepot kuin Juhani Jasu , Kimmo Koskenkorva ja

Otto Honkaheimo

. Hienoa!

HHH

Miten Lukolle perjantaina kävi. Sen voit lukea raportin ja juttujen muodossa kiekkoareena.fi -sivuilta.