Vaasalaisyhtiö sijoittaa Lähdepellon hulppeaan padelkeskukseen yli kolme miljoonaa euroa, pelaamaan pitäisi päästä vuonna 2023: "Emme ole rakentamassa kunnan uimahallia, vaan olemme tekemässä sitä Löylyä"

Havainnekuva Raumalle tulevasta uudesta padelhallista. Kuva: Padel X Oy

Lähdepellolle pitäisi aueta hulppea padelkeskus vuonna 2023. Keskuksen rakennuttavan Padel X Oy:n toimitusjohtaja Iivari Lappalainen kertoo, että lapio on tarkoitus iskeä maahan alkusyksystä. Vaasalaisyhtiö ja Rauman kaupunki neuvottelevat Lappalaisen mukaan vielä viimeisistä vuokratontin yksityiskohdista.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Raumalaisen tenniksen taustalle kasataan osakeyhtiötä, jonka päätavoite on uuden tennishallin rakentaminen: "Olosuhteita on nyt itketty parikymmentä vuotta, niin jos nyt ruvettaisiin tekemäänkin jotain, eikä vain itkettäisi"

Vain tilaajille Karin kampuksen rahavaraus selvä ja padeltontin hintakin saatiin kohdilleen Raumalla

Vain tilaajille Rauman Lähdepellolle suunnitteilla oma keskuksensa mailapeli padelille

Vain tilaajille Trendilaji padelin pelaajamäärät kasvavat silmissä – lajiliiton koordinaattori: "Varmasti kolmen vuoden sisällä Suomessa on jo padelammattilaisia"

Vain tilaajille Rauman ensimmäinen padelkenttä on auennut – Eura tulee pian perässä, Uudessakaupungissa on voinut pelata jo kesäkuusta lähtien