Vahalahdelle jatkosopimus

Ville Vahalahti ja Rauman Lukko ovat solmineet kahden kauden jatkosopimuksen.

Pelilliseen panokseensa Lukossa Ville Vahalahti sanoo olevansa suhteellisen tyytyväinen.

- Onhan se mennyt ihan hyvin, mutta paljon on vielä parannettavaakin. Voin auttaa monilla osa-alueilla joukkuetta enemmän, mihin olen nyt pystynyt. Liian tyytyväinen ei saa olla ikinä eli maha ei ole tosiaankaan vielä täynnä, Vahalahti vakuuttaa Lukon tiedotteessa.

Lukon päävalmentaja Risto Dufva on äärimmäisen tyytyväinen siitä, että Ville Vahalahden kaltainen pelaaja jatkaa raumalaisseuran lehväslukkopaidassa.

- On hienoa, että joukkueessa on Villen kaltaisia todellisia suomalaisia palloiluammattilaisia. Hän edustaa sitä ydinosaamista, jota jokainen menestyvä joukkue tarvitsee, Dufva korostaa.

Ville Vahalahti on pelannut pitkällä urallaan SM-liigan runkosarjassa kaikkiaan 726 ottelua, joissa on syntynyt yhteensä 485 (203+282) tehopistettä. Liigan pudotuspelejä hänen tilillään on 84 ja tehopisteitä vastaavasti 42 (18+24). Lukon ja TPS:n lisäksi Vahalahti on edustanut pääsarjatasolla myös Linköpingiä Ruotsin Elitserienissä.

Suomen mestaruutta Vahalahti on päässyt juhlimaan neljästi. Miehen palkintokaapista löytyy lisäksi yksi hopeamitali niin SM-liigasta kuin Elitserienistäkin.