Vahalahti: Lopussa täytyy olla tarkempi

Lukon kultakypärä Ville Vahalahti tiedostaa, että hänen joukkueensa on päästänyt viime aikoina paljon pisteitä lipeämään käsistä ottelun viimeisessä erässä ja sen loppuhetkillä.

– Viime otteluissa käynyt niin, että päästetty vastustaja ihan lopussa tasoihin tai voittoon. Täytyy olla siinä lopussa tarkempia, Vahalahti totesi Nelonen Pron haastattelussa ennen Sport-Lukko-ottelua.

– Hyvä asia, että ollaan oltu tappelemassa voitosta loppuun asti, mutta tiukat peli pitäisi kääntää paremmin eduksi.

Lukko on voittanut tämän kauden molemmat kohtaamiset Kuparisaaressa (0-3 ja voittolaukauksilla 2-3), mutta Raumalta Sport haki voittolaukauskisassa 4-3-voiton.

– Eka peli kauden alussa oli erilaisempi. Kaverilla oli paineita. Tosi tasaisia pelejä nämä ovat olleet ja kaveri on päässyt viime aikoina hyvään vireeseen, joten tarkkana pitää olla, Vahalahti muistutti. 

Haastattelijan kysymykseen, miten Sport-vahti Hannu Toivonen ohitetaan, Vahalahti kaivoi vastaukseksi perinteiset kikat.

– Eiköhän ne vanhat tutut kikat ole, että läheltä ylös ja suoraan syötöstä veto. Eiköhän niillä löydy joka maalivahdista aukko, Vahalahti totesi.