Vahvistus tuli: Pasanen ei valmenna Ässiä

Jari Pasanen ei valmenna Ässiä kaudella 2019-20. Ässät ja Frederikshavn White Hawks tiedottivat asiasta yhteisellä julkilausumalla:

" Frederikshavn White Hawksin hallitus oli saanut tiedon Ässien kiinnostuksesta palkata Jari Pasanen päävalmentajakseen ja Pasanen oli saanut seuran hallituksen luvan matkustaa Suomeen ja neuvotella Porin Ässien kanssa. Valitettavasti kaikki osapuolet Tanskassa eivät olleet tietoisia Pasasen sopimuksessa olleesta optiosta kaudelle 2019 - 2020.

Frederikshavn White Hawks ottaa täyden vastuun ja myöntää toimineensa virheellisesti päästäessään Jari Pasasen neuvottelemaan sopimuksen kaudelle 2019 - 2020 Porin Ässien kanssa. Seura on pahoillaan Ässille koituneesta haitasta ja Frederikshavn White Hawks ja Porin Ässät ovat tehneet asiasta sopimuksen, jonka yksityiskohtia seurat eivät kommentoi julkisuudessa."

Pasasen valmentajasopimus Ässien kanssa raukeaa kokonaan. Niinpä Ässät joutuu etsimään uuden päävalmentajan kausille 2019-2021. 

- Olen tietysti äärimmäisen pettynyt, kun asia kääntyi näin. Olemme jo käynnistäneet uuden päävalmentajan kartoitustyön, Ässien vt. toimitusjohtaja Mikael Lehtinen kommentoi tiedotteessa.

- Luonnollisesti kyseessä on äärimmäisen tärkeä rekrytointi ja tulemme viemään rekrytointiprosessin rauhallisesti mutta määrätietoisesti loppuun.