Vai sittenkin eläinlääkäriksi?

Kolme vuotta Raumalla asunut turkulainen Charlotta Roine muistetaan vuoden 2011 Pitsimissi-kisasta Pitsimissi Anette Mankolanahon toisena perintöprinsessana. Joku on varmasti nähnyt hänet myös Kivikylän Areenalla, joko jäällä, aitioemäntä ja sittemmin juontajana.

– Tulin Raumalle opiskelemaan liiketaloutta, mutta nyt olen ajatellut, josko lähtisin opiskelemaan eläinlääkäriksi. Vaihtoehdot ovat Viron Tartto, Tsekin Brno tai Slovakian Kosice. Kaksi jälkimmäistä kiinnostaa senkin takia eniten, koska siellä pelattaisiin naisten jääkiekkoa. Toisaalta oma ravihevonen ja kaksi valmennettavaa Laitilassa kääntävät vaakaa Tarton hyväksi, pohdiskelee Charlotta.

Kiekkouran jatkuminen on silti epävarmaa, sillä Charlottan polvi operoitiin jokin aika sitten. Pelaaminen Lukon naisissa ja E-junnujen valmennus jäivät leikkauksen jälkeen.

– Olen Tepsin kasvatti ja pelasin myös TuKV:ssa ja Raisiossa RNK:ssa, kertaa pakkina luutinut Charlotta Roine.

– Kiekkohommien jäätyä on ollut aikaa opiskella ja miettiä tulevaisuutta.

Baarin naaraskettu

Charlotta Roine on tällä kaudella yhdessä Mikael Eklöfin kanssa juontanut Lukon kotiotteluiden jälkeiset haastattelut hallin Fox Grill & Barissa.

– Minua pyydettiin siihen Viivi Suomisen muutettua Helsinkiin. Ei minulla mitään juontajakokemusta ennen ollut. Kiekkoa itsekin pelanneena ehkä osaan katsoa pelit siten, että voin sitten hyödyntää tapahtumia haastatteluissakin, Charlotta kertoo.

Edelliskaudella Charlotta toimi aitioemäntänä.

– Ihan ensimmäisen juontoni tein Rauma Rock Rockissa. Ei siitä ainakaan haukkuja tullut, vaikka jännitinkin kovasti.

Mallihommat riittää

Pitsimissi-kisan jälkeen Charlotta Roinetta pyydettiin myös pikkutuhmiin kuviin egorazzi.com -sivuston kuukauden e-Babeksi.

– Sen keikan olisi voinut jättää tekemättäkin, ajattelee Charlotta näin jälkeenpäin.

– Mitään lisätöitä se ei ainakaan poikinut. Jätetään poseeraamiset ja kauneuskisat suosiolla oikeille malleille ja misseille!

Kilpailuhenkinen

Pöytälätkäpeli pelattiin varsin verkkaisesti ja tarkasti, vaikka ennen kymmenen minuutin rupeamaa Charlotta Roine varoitteli olevansa erittäin kilpailuhenkinen ja huono häviäjä.

– Joskus olen pienempänä pelannut pöytälätkää veljeni kanssa. Silloin en voittanut kuin fuskaamalla.

Nyt ei fuskattu. Pelin vei tällä kertaa toimittaja niukasti 2-1.

– Sait pari räkämaalia. Ei ollut kiva hävitä, virnisti Charlotta.