Vanhatalo tyrmäsi Suomikiekko.comille Petruzalekin paluun

Lukon pelaajakoordinaattori Hannu Vanhatalo kertoo Suomikiekko.com-sivustolle, että Lukossa ei ole tehty päätöstä vahvistusten hankkimisesta. Ei, vaikka seura päästi tiistaina sentteri Henrik Koiviston siirtymään Sportiin.

Vanhatalon mukaan tilannetta seurataan kuitenkin päivittäin. Päivittäin Lukolle myöskin tarjotaan pelaajia.

Muun muassa KHL:stä kotimaahansa palannut tshekkihyökkääjä Jakub Petruzalek on yhdistetty Lukkoon. Tshekki teki raumalaisiin vaikutuksen pelatessaan Lukossa kausina 2009-11.

- Ei ole perää. Kun hänellä kävi se todella onneton tapahtuma perheessä, juttelimme silloin hänen agenttinsa välityksellä ja puhuttiin tulevaisuudesta ja siitä, josko hän joskus pelaisi vielä meillä, Vanhatalo sanoi Suomikiekolle.

Petruzalek siirtyi KHL:n Avtomobilist Jekaterinburgista kotimaansa Litvinoviin sen jälkeen, kun hänen tyttöystävänsä löydettiin kuolleena.

- Nekin keskustelut KHL:stä lähdön yhteydessä olivat enemmänkin osaaottavia. Halusimme kuulla, miten hän voi, sillä meillä on yhä hyvät välit keskenämme. Tällä sekunnilla ja minuutilla on tilanne, ettei pelaa meillä. Tässä helposti leimataan valehtelijaksi, jos tilanne muuttuukin vaikka viikon kuluttua, Vanhatalo kommentoi.

Liigan pelaajasiirtojen takaraja siirtyi tällä kaudella yhdellä päivällä. Se on maanantai 16. helmikuuta, koska alkuperäinen takaraja olisi ollut viikonloppu.

Jakub Petruzalek lähti Lukosta pronssi kaulassa. Välit Raumalle ovat yhä lämpimät.​
Jakub Petruzalek lähti Lukosta pronssi kaulassa. Välit Raumalle ovat yhä lämpimät.​