Vehanen jäämässä Prahaan, Engren palaamassa Raumalle?

Lev Prahan KHL:n hopeamitalistiksi johdattanut Kari Jalonen ylisti Satakunnan Kansalle tsekkiläisjoukkueen raumalaista maalivahtikaksikkoa. Petri Vehanen ja Atte Engren jakoivat viime kaudella torjuntavastuun Levissä.

Vehanen oli tandemin selkeä ykkösvahti.

- Raumalaismolarit muodostivat joukkueen kulmakiven. Suhde oli sellainen, että Pete pelasi kolme neljästä pelistä ja Atte sen neljännen, Jalonen kertoi.

Jalonen siirtyy kesällä Suomen maajoukkueen päävalmentajaksi KHL-Jokereihin väistyvän Erkka Westerlundin tilalle. Lev Praha olisi halunnut pitää kiinni Jalosesta, mutta kaksoisrooli ei käynyt Suomen jääkiekkoliitolle. Sen sijaan Vehasen Lev saattaa saada pitää.

- Jos oikein ymmärsin, niin Vehanen haluaisi jatkaa Prahassa, missä hän on viihtynyt perheensä kanssa erittäin hyvin. Atte sen sijaan on minun tietojeni mukaan hankkinut asunnon Raumalta. Hänellä saattaisi olla haluja palata kotikaupunkiinsa, Jalonen tiesi.

Lukko on kiinnittänyt ensi kaudeksi maalivahtiosastolleen jo amerikkalaisen Ryan Zapolskin, Oskari Setänen ja Antti Karjalaisen.