Velimies

Ihan ensiksi korjaus edelliseen Hallin kulmilta -tarinaan. Muistelo Rauman Lukon mestaruuspelistä 1963 oli sen verran vajaa, että joukkueen pelaajalistasta oli unohtunut pois jääkiekkokenttien musta timantti, eli ”Aku”

Pekka Ahlsten

.

HHH

Lukijamme ihmetteli, miksi ei liigan paras maalivahti Antti Raanta ole saanut näytönpaikkaa maajoukkueessa. Tässä vuodatusta:

– Raanta ei jostain syystä kelvannut edellissyksynä Lukolle, vaan lähdimme huonoilla maalivahdeilla liikkeelle. Antti oli kuitenkin antanut hyvät näytöt! Ilmeisesti toripuheet pitävät paikkansa ja Raanta ei sopinut Ari Moisasen maalivahtikouluun ja kärsiä siitä myös nyt, kun Mose on maajoukkueenkin maalivahtivalmentaja.

HHH

Huhuilevat Filip Riskan velipoikaakin Lukkoon. 23-vuotias Erik Riska on Mestiksen Sportissa tehnyt ihan mukavasti pisteitä. Tätä kirjoitettaessa saldo 47 runkosarjapelin jälkeen on 14+13 ja viisi pudotuspeliä ovat tuoneet 2+1.

Kysyin asiaa Filip Riskalta ja hän totesi, että ei toimi veljensä managerina.

– Kyllä Erik voisi liigassa pärjätä ja Mestis-pelaajilla on kova asenne. He eivät marise, vaikka peliaikaa tulisi neloskentässä muutaman minuutin verran per peli, ”Fippo” kommentoi.