Venäläissivusto: Omsk haluaa Raannan maalilleen

Venäläissivusto BK55 kertoo Avangard Omskin olevan kiinnostunut hankkimaan Antti Raannan maalilleen. Raumalaisveskari lähetettiin Chicagon viimeisen harjoituspelin jälkeen takaisin Blackhawksin AHL-farmiseura Rockford IceHogsiin.

Sarja-avauksessa Washingtonia vastaan tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Chicagon maalia vartioi Corey Crawford ja luukkuvahtina oli Nikolai Habibulin. Jos kaksikko pysyy terveenä, Raannan kausi on lähellä kulua AHL:ssä.

BK55:n mukaan Omsk etsii uutta maalivahtia Teemu Lassilan tilalle. Seura oli ennen Raantaa kiinnostunut NHL-konkari Jose Theodoresta, mutta kuviot kariutuivat. BK55:n lähteiden mukaan Omskin manageri Juri Karmanov taitaa hyvin englantia jo olisi jo ollut neuvotteluyhteydessä Raannan kanssa.

KHL:n kriisiseura Omsk on hävinnyt kuusi viimeistä otteluaan. Tappioputken aikana Lassila on aloittanut Omskin maalilla muun muassa 6-0-tappion Kazanille, 6-2-tappion Yugralle ja viimeksi 6-1-nöyryytyksen Donbassille. BK55:n lähteiden mukaan Lassila pelaisi mahdollisesti viimeisen ottelunsa Omskin maalilla keskiviikkona Medvescak Zagrebia vastaan.

Omsk erotti syyskuun 17. päivä Petri Matikaisen päävalmentajan paikalta. Tilalle tullut Milos Riha ei ole luotsannut Avangardia vielä ensimmäiseenkään voittoon neljässä ottelussaan.