Vesalainen tavoittelemaan Lukosta eläkepestiä

Loppukeväästä SM-liigan myyntijohtajan paikalta uusia haasteita hakemaan lähtenyt Joni Vesalainen liittyy osaksi Rauman Lukon organisaatiota. Vesalainen liittyy Lukon toimiston vahvuuteen myyntipäällikkönä päävastuualueenaan valtakunnalliset yhteistyökumppanuudet.

Vaikka päävastuualue onkin selkeä, kuuluu toimiston tuoreen vahvistuksen rooliin myös uusien ideoiden ja näkemysten tuominen paikallisiin yhteistyökumppanuuksiin, markkinointiin sekä tapahtumiin ja muihin Rauman Lukon tuottamiin palveluihin.

Vesalainen on toiminut myös muun muassa JJK Jyväskylän veikkausliigajoukkueen toimitusjohtajana ja Jyväskylän JYP:n markkinointipäällikkönä. Vesalainen oli mukana voittamassa JJK:lle Suomen Urheilugaalassa jaetun Vuoden Markkinointiteko –palkinnon.

Alustavasti Lukon ja Joni Vesalaisen yhteistyö on sovittu vuodenmittaiseksi, mutta Vesalainen vakuuttaa, että pidempikin pesti kiinnostaa.

- Näin on sovittu, näin molemmat näkevät mitä pystytään toisillemme tarjoamaan. Mutta fakta on, että kyllä minä aina lähden tavoittelemaan sitä niin sanottua eläkepestiä.

- On todella hienoa palata takaisin seuratyöhön. Liigassa ei luonnollisesti ollut sitä mitä ehkä eniten kaipaan eli voittojen ja tappioiden mukanaan tuomaa tunnetta.