Veskarivelho Moisanen onnellinen Raannan ja Vehasen puolesta – lakkikin lähtisi päästä

Petri Vehanen, Janne Niskala ja Antti Raanta nähdään yhdessä syksyllä järjestettävässä hyväntekeväisyyspelissä. Kuva: Juha Sinisalo

Vaikka Lukko ollut laitumella jo viikkoja, raumalaiset maalivahti-ihmiset jyräävät maailmalla. Ari Moisasen Ak Bars Kazan pelaa KHL:n finaalissa, Petri Vehanen torjui Berliinin finaaliin Saksassa ja Antti Raanta sai kolmen vuoden jatkosopimuksen Arizona Coyotesiin.

Lukon joukkuejohtaja Mika Kuosmanenkin pani asian merkille. 

– Voi sanoa, ettei kukaan ole heidän puolestaan onnellisempi kuin minä. Lakki lähtisi päästä, jos sellaista käyttäisin, Moisanen heittää.

Moisanen sanoo, ettei hän toivonut mitään muuta niin paljon kuin Vehaselle finaalipaikkaa.

– Hienoa, että hän pystyy vielä uransa viimeisinä vuosina tuollaiseen suoritukseen. Kävi sitten siinä finaalissa miten tahansa.

Vehanen ja Raanta ovat Moisasen maalivahtikoulun kirkkaita helmiä. Nuorempi Raanta on imenyt paljon oppia Vehaselta. Moisanen sanoo, ettei moni edes ymmärrä miten kovan työn Raanta on tehnyt.

– Raanta on valinnut pitkän tien, ja nyt se on maksanut itsensä takaisin. Se on osoitus miehen luonteesta. Hän olisi saanut elantonsa varmasti helpommallakin aiempina vuosina.

Moisanen viittaa siihen, että Raanta haki sitkeästi paikkaa kakkosvahtina ensin Chicago Blackhawksissa ja sen jälkeen New York Rangersissa. 

Muokattu Raannan sopimuksen pituus 11.4. klo 15.45.

Lisää aiheesta

Aloittaako Vehanen vai Raanta alumnipelin? – Raannan vaimo päätti jo asian