VIDEO: Lukon maalivahti pysäytti Puljujärven uskomattomalla kärrynpyörällä: "Nyt ei puhuta enää värikynästä, nyt puhutaan kokonaisesta ämpärillisestä maalia"

Oskari Setäsen torjunta Jesse Puljujärven läpiajoon nousi yhdeksi ottelun puheenaiheeksi, kun Lukko kukisti perjantaina sarjakärki Kärpät Äijänsuolla.

Setänen esitti illan komeimman liikkeen toisessä erässä. Kyseessä oli eräänlainen euralainen kärrynpyörä, jolla Setänen korosti Jesse Puljujärven maalintekoyrityksen torjuntaa.

Puljujärvi antoi jäällä saman tien kommenttinsa Setäselle. Moni muukin on antanut suorituksesta oman kommenttinsa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. 

- Mä olen täysin sanaton. Jos videosta sais teetettyä taulun, Setäsen kanssa aikanaan Lukon A-nuorissa torjunut Johannes Selin herkisteli Twitterissä. 

- Nyt ei puhuta enää värikynästä, nyt puhutaan kokonaisesta ämpärillisestä maalia, Telialle ottelun selostanut Tuomo Reponen hehkutti. 

Setänen itse vitsaili, että näki paikan ottaa oman hetkensä julkisuuden valokeilassa.

- Mä ajattelin, että otetaan nyt jonkunlainen tv-torjunta siihen, kun ”Pulju” on niin pirun suosittu. Ajattelin, että voisi itsekin johonkin televisiokoosteeseen päästä, Setänen kuittasi.

Lukon ykkösvahti on torjunut tällä kaudella 24 ottelussa torjuntaprosentilla 91,11 ja päästettyjen maalien keskiarvolla 2,33. Kolmen pisteen voittoja Setäselle on kertynyt 10, jatkoajalle tai voittolaukauksiin on menty hänen vahtivuorollaan kuusi kertaa.