Video: SalBalle lisää loukkaantumismurheita - vastustaja tallasi kivuliaasti hyökkääjän jalan päälle

Rauman SalBan salibandykausi on tähän asti ollut loukkaantumisten värittämä.

Pitkäaikaisemmista vammoista toipuvat puolustajat Veli Peltonen, Joni Rokosa ja Risto Harjula sekä hyökkääjät Rasmus Horn ja Saku Lahtinen.

Viime lauantain SPV-vieraspelissä tuli lisää jobinpostia. Hyvään maalivireeseen päässyt Erik Härkönen loukkasi jalkansa vanhaa seuraansa vastaan ja on arviolta kuukauden päivät sivussa otteluista.

Loukkaantumistilanne oli hurjan näköinen. Palloa riistämään tullut SPV:n Miika Malkamäki tallasi takaapäin kivuliaan näköisesti Härkösen jalan päälle, kuten ylläolevasta videosta voi katsoa ajasta 1:57 alkaen.

Ottelun tuomaristo totesi tempun vahingoksi, mikä lienee totta. Entiset joukkuekaverit Härkönen ja Malkamäki nimittäin olivat esimerkiksi Sveitsissä pelatessaan kämppäkavereita.

SalBa pelaa Salibandyliigassa seuraavaksi 13. tammikuuta. Raumalaisten parhaan pistemiehen Jani Lehtoniemen pelaaminen tuolloin LASB:aa vastaan on epävarmaa.

Myös SPV-pelin missannut Lehtoniemi kävi vammansa kanssa jatkotutkimuksissa, mutta paluuennuste oli vielä perjantaina päävalmentaja Petri Seppiselle epäselvä.

Ensi viikon alusta SalBan rivejä harventaa mahdollisesti myös puolustaja Jan-Erik Aaltosen varusmiespalvelus.

Kuuluu sairastuvalta jo pikkuhiljaa hyvääkin. Rasmus Horn harjoittelee jo täysipainoisesti joukkueen mukana. 

Harjoituskaudella jalkansa murtanut Saku Lahtinen on saanut lääkäriltä harjoitusluvan, mutta harjoitus- ja pelikuntoon pääseminen ottaa varmasti aikansa.

Pelaajasiirtoraja Suomessa umpeutuu 15. tammikuuta. Sarjapaikastaan Salibandyliigassa jälleen taisteleva SalBa vahvistaisi kernaasti miehistöään, jos pelaajia olisi tarjolla. Ei vain pahemmin ole.

– En tiedä, pystymmekö saamaan sieltä apuja tähän hätään. Tarvetta kyllä olisi, sillä esimerkiksi tammikuussa tulee vielä paljon pelejä, päävalmentaja Seppinen pohti.

Juttua muokattu 5.1. kello 18.16. Lisätty tieto Rasmus Hornin tilanteesta.