Viikset kasvamaan!

Torstaina alkaa sitten Movember! Jääkiekon SM-liigan pelaajat osallistuvat muiden mukana Movember-hyväntekeväisyyskampanjaan.

– SM-liiga on nyt ensi kertaa mukana kampanjassa ja siihen on kaksi isoa syytä. Ensinnäkin asia on hyvä ja toiseksi tapa, jolla kampanjaa toteutetaan, on todella hieno. On paljon hyviä merkkejä siitä, että kampanja on levittäytymässä viimevuotisesta. On hienoa olla mukana ja katsotaan mitä joukkueissa Movemberin tiimoilla tapahtuu, yhteyspäällikkö Jarmo Koskinen sanoo.

Movember pyrkii keräämään marraskuuna aikana varoja eturauhassyövän tutkimukseen. Kaikki lahjoitukset Suomessa ohjataan Syöpäsäätiölle.

Tiedä sitten, liittyikö Petri Vehasella torstain pelissä nähty pinkki molarinmaila Movember-tempaukseen vai paremminkin Roosa nauha -kampanjaan? Mutta hieno oli keppi. Myös joillakin kenttäpelaajille oli mailojen yläosaan vedetty pinkkiä erkkaria.

Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanjalla tuetaan suomalaista rintasyöpätutkimusta.

HHH

Ensi keskiviikkona Kivikylän Areenalla vietetään avoimia ovia ja ohjelmaa on tarjolla niin lapsille kuin aikuisillekin. Iltapäivä puoli viidestä alkaen pääsee tutustumaan Lukon pukukoppiin, viideltä pääsee liigapelaajien kanssa jäälle. Puoli kuudelta pelaajia haastatellaan ylätorilla ja sitä seuraa Maagiset-taikashow. Pelaajat ovat varautuneet myös nimmarien jakoon.

Eetu-kettu on tietenkin paikalla ja monenlaista peliäkin on tarjolla. A-nuorten Lukko-TPS -peliä pääsee myös seuraamaan.

HHH

Pyhäinpäivänä Turun kupeessa Paimiossa eräs kiekkolegenda tekee paluun kaukaloon. Kyse on Timo ”Numppa” Nummelinista , joka tekee yhtä lyhyen visiitin paimiolaiseen Haka-Hockeyn riveihin, kuin poikansa Petteri taannoin TPS:aan. Eli tasan yhden pelin verran tuttu numero 3 viilettää jäällä kotijoukkueen paidassa, kun Haka-Hockey kohtaa Länsirannikon alueen III-divisioonan ottelussa turkulaisen Kiekko-67:n.

Timo Nummelin on pelannut urallaan 23 kautta SM-liigaa Turun Palloseuran riveissä ja osallistunut 225 A-maajoukkuepeliin. Nummelin voitti neljä SM-kultaa Tepsissä - niistä kolme jalkapalloilijana!

HHH

Ilta-Sanomien tähtikiekkojenjakaja, jonka hyvin tunnen, antoi KalPa-pelistä yhden tähden

Otto Honkaheimolle

.

– Paljonko sulle piti tästä maksaa, kysyi epäuskoinen Otto kiekkoa noutaessaan.

Kuule, ei yhtään. Minua ei lahjonut ”Rehti-Jonne” eikä kukaan muukaan. Pelasit vaan, Otto, aika hyvän pelin siellä puolustuksessa.

Seuraava kotimatsi ti 30.10. klo 18.30 Lukko-Tappara.

Radio Ramonan Lankin takaa -livessä ma 29.10. klo 8 Lukon hyökkääjä Aki Kangasmäki.