Viime kaudella Lukon U20-joukkueeseen liittynyt Oliver Suni on tehnyt jatkosopimuksen

Arkistokuva: Kimmo Mäkeläinen

Oshawa Generalsin OHL-joukkueesta viime kaudella Lukon U20-joukkueeseen siirtynyt Oliver Suni on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen seuran kanssa.

Loukkaantuminen päätti kempeleläislähtöisen hyökkääjän kauden jo kolmentoista U20-ottelun jälkeen, mutta hänen potentiaalinsa ja taitonsa noteerattiin urheilujohdossa.

– Sunissa on kokoa ja näköä. Hän on pelannut tehokkaita juniorivuosia, hän haistaa hyvin maalipaikat ja on korkean potentiaalin omaava pelaaja.Terävät ensimmäiset piirrot luistimilla, hyvä laukaus, oikein mielenkiintoinenn seurattava koko raumalaiselle kiekkoyhteisölle, urheilujohtaja Kalle Sahlstedt luonnehtii.

– Nyt, kun meille tuli mahdollisuus pitää hänet kaksi seuraavaa vuotta, ilman muuta siihen tartuttiin. On kiva nähdä, minkälainen pelaaja hänestä kasvaa. Varmaan saa näyttöpaikkoja jo ennen kuin Liiga ja CHL starttaa.

19-vuotias nuorukainen merkittiin viime kaudella kahteen liigapeliin 13. hyökkääjäksi, mutta niissä ei peliminuutteja tullut. Jatkossa hän tekeekin kovasti töitä paitsi täyden kuntouttamisen, myös Lukon liigajoukkueen vakiokalustoon nousemisen kanssa.

– Viime kaudella pääsin jo vähän haistelemaan liigapelaajan arkea. Yksi tavoitteista on, että pysyisin ehjänä, sillä on ollut pari rikkonaista kautta takana. Mahdollisimman paljon kun vaan pääsisi pelaamaan: sitä tässä on ikävä, siksi tätä homma tehdään, Suni kommentoi.