Viime kaudella uskomattoman kasan osumia latonut maalitykki jatkaa Raumalla

Elias Ahde pysyy Raumalla. Kuva: Kimmo Mäkeläinen

Jalkapallon miesten Kakkoseen noussut Pallo-Iirot aloitti jatkosopimusten julkaisut kovalla kiinnityksellä. Hyökkääjä Elias Ahde jatkaa Raumalla peräti kahden vuoden sopimuksella.

Rauman OKL:ssä opiskeleva Ahde tykitti viime kaudella Kolmosessa 21 pelissä 28 maalia ja jakoi läntisen lohkon maalikuninkuuden.

Lisäksi hän teki Suomen Cupin peleissä kymmenen maalia.

– Seurassa on hyvä pöhinä, ja nousu antoi itselle hyvää virtaa jatkaa tekemistä tutussa ympäristössä. Päällimmäisinä syinä jatkamiselle olivat juuri mahtava viime kausi ja opiskeluiden jatkuminen, Ahde sanoo Pallo-Iirojen verkkosivuilla.

Iirojen uusi päävalmentaja Joel Grasso sanoo odottavansa 26-vuotiaalta Veikkausliigassa ja Ykkösessäkin esiintyneeltä pelaajalta johtajuutta niin kentällä kuin pukukopissakin.

– Ahdetta kuvaillessa ei tarvitse kuin katsoa tilastoja. Erittäin maaliahne pelaaja, joka pystyy viimeistelemään sekä päällä että molemmilla jaloilla.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Sanoinkuvaamattoman iso merkitys raumalaiselle urheilulle – Rauman OKL:n käytävillä on nähty kansainvälisiltä kentiltä tuttuja urheilijoita, mutta ennen kaikkea urheilun opettamiseen innostuneita ihmisiä

Vain tilaajille Kuohujuomat ruiskusivat Paraisilla – "On aika harvinaista herkkua, että pystyy hoitamaan kauden ilman tappioita"

Vain tilaajille Elias Ahde nosti hattutempulla Pallo-Iirot voittoon – "Ensimmäinen puoliaika oli täyttä kuraa, niin peli-ilmeeltään kuin kaikelta toteutukseltaankin"

Vain tilaajille Pallo-Iirojen kaappaama maalitykki Elias Ahde haluaa tehdä niin monta osumaa, ettei syksyllä tarvitse kysellä – "Ei uskalla enää luvata, että ei mene vaan pieleen"