Viimeisen minuutin voittomaali Toejoella kova kolaus EuPan säilymishaaveille – valmentaja näki kuitenkin esityksessä vaihteeksi paljon hyvää

Pitkään peli näytti vieraiden kannalta hyvältä, kun MuSan lainamiehistä Arttu Virtanen vei EuPan johtoon 11. peliminuutilla ja Antti-Pekka Pihlainen johti varmasti puolustusta.

Euran Pallon haaveet säilyttää sarjapaikka jalkapallon Länsi-Suomen Kolmosessa saivat lauantaina kolauksen Porissa, kun samoista sijoista pelaava Toejoen Veikot nousi kotiottelussaan voittoon maalein 2–1 (0–1). EuPan valmentaja Sami Lehto ei ollut kuitenkaan maansa myynyt.

– Niin paljon ei harmita kuin kolmen aiemman pelin jälkeen, sillä olimme jalkapallojoukkue, joka pelasi hyvää jalkapalloa ja joka oli pelissä parempi, Lehto näki.

ToVen maalit junailivat ylemmälläkin sarjatasolla pelanneet Toni Kuusela ja Niko Vainionpää. Vainionpään voittomaali syntyi euralaisittain katkerasti lisäajan kolmannella minuutilla.

– Peli päättyi siihen. Toisessa maalissa pallo jäi erikoistilanteesta pyörimään meidän boksiimme ja lopussa haimme omasta vapaapotkusta vähän yli-innokkaasti voittoa, mikä kostautui vastaiskusta omaan päähän. Tuurikaan ei ollut tänään mukana, Lehto sanoi.

Ensi lauantain tärkeässä kotiottelussa Eurassa vierailee Wilpas. Viiden pelin tappioputken pitäisi päättyä silloin.

– Saimme onneksi nyt peliä siihen malliin, että kyllä sillä voi jo jalkapallopelin voittaa. Ja voitolla nousisimme Wilppaan ohi.