Viimeisen sekunnin takaisku kaatoi Pallo-Iirojen naiset – "Harmittaa äärettömän paljon"

Sarjapaikkansa aikaa sitten varmistaneet raumalaiset pelaavat kauden loput kamppailunsa kotikentällä.

Pallo-Iirojen naiset joutuivat poistumaan Kokkolasta ilman sarjapisteitä, sillä IK Myran oli Ykkösen kamppailussa parempi maalein 3–2 (1–0). Kotijoukkue nappasi voiton tylyllä tavalla, sillä Piita Kytölaakso viimeisteli voittomaalin, kun lisäaikaa oli pelattu neljä minuuttia.

Seuraavassa hetkessä peli päättyikin.

– Harmittaa äärettömän paljon. Viimeisellä sekunnilla maali, ja siihen se sitten loppui, Pallo-Iirojen valmentaja Iiro Koivula totesi.

Pallo-Iirojen molemmat maalit viimeisteli Jessica Kannosto. Hän tasoitti pelin kahdesti, kun molemmilla kerroilla Alyssa Tallent oli vienyt kotijoukkueen johtoon.

– Ensimmäisellä jaksolla olimme vähän vaikeuksia. Sitten muutimme ryhmitystä ja pääsimme peliin kiinni, Koivula kertasi.

– Toisella jaksolla hallitsimme selvästi, mutta sitten ne saivat sen yhden hyökkäyksen. Harmittaa, sillä valtava työmäärä pelaajilta, mutta maalit puuttuvat nyt jostain syystä.

Ottelulla ei käytännössä ollut enää merkitystä kummallekaan joukkueelle, sillä Pallo-Iirotkin oli jo aikaa sitten varmistanut sarjapaikkansa.

– Ehkä se näkyi, että saavutimme tavoitteemme niin aikaisessa vaiheessa. Sen jälkeen ei ole oikein tullut tulosta, vaikka emme ole huonosti pelanneetkaan, Koivula totesi.

Lauantain peli oli Pallo-Iirojen kauden viimeinen vieraspeli. Raumalla joukkue pelaa vielä kahdesti, kun keskiviikkona vastaan tulee VIFK ja 14.11. pelattavalla päätöskierroksella Turun Weikot.

– Tässä on saatu jo matkustaakin. Joensuu, Rovaniemi, Oulu ja Kokkola kaikki peräkkäin, eikä pisteen pistettä, Koivula tokaisi.