Vili Sopanen jatkaa Lukon paidassa - "Kyseessä on positiivinen joukkuepelaaja"

Vili Sopanen jatkaa Lukossa. Kuva: Jussi Hietikko

Rauman Lukko ja Vili Sopanen ovat sopineet sopimukseensa kirjatun kahden optiovuoden käytöstä. 31-vuotias hyökkääjä edustaa näin ollen sinikeltaisia ainakin kevääseen 2021 asti.

– Vili oli ehdottoman tyytyväinen, iloinen ja kaikin tavoin positiivinen sen suhteen, mitä hän meillä koki. Ei olisi mitään järkeä pitää sellaista pelaajaa, joka ei koe asiaa omakseen. Vili haluaa pelata Lukolle, sillä on iso arvo, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt sanoo tiedotteessa.

– Opimme tuntemaan hänet ihmisenä. Kyseessä on positiivinen joukkuepelaaja. Hän on omalla persoonallaan myös yksi tärkeistä tekijöistä joukkueen yhteenhitsautumisen ja ilmapiirin kannalta. Kokenut kaveri, joka antaa aina kaikkensa joukkueelle ja ajattelee kaikkien parasta.

Sopanen siirtyi Lukkoon viime helmikuussa Saksan DEL-seura Schwenninger Wild Wingsistä. Hän pelasi Lukon paidassa 13 runkosarjaottelua ja viimeisteli niissä tehopisteet 5+4=9. Playoffseissa otteluita kertyi seitsemän, joissa 191-senttinen ja 99-kiloinen oikealta laukova Sopanen kirjautti kaksi maalisyöttöä.

– Olen todella innoissani mahdollisuudesta jatkaa Lukossa. Tulin tänne sillä mielellä, että haluan jäädä pitemmäksi aikaan. Sopimuksessa oli seuran optio, näin he näkivät, että minkälainen kaveri on kyseessä, Sopanen kertoo.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Unelmien perässä ulkomaille