Ville Nieminen odotetusti Pelicansiin, Pasi Nurminen jatkaa valmennuksessa

Pasi Nurminen jatkaa Pelicansin penkin takana. Kuva: Jukka Rautio / Europhoto

Lahden Pelicans julkisti ensi vuoden valmennuksensa tiistaina. Päävalmentajan pestin otti odotetusti vastaansa Ville Nieminen, 41, joka siirtyy Lahteen Mikkelin Jukureista. Hän toimi kaksi kautta Jukurien apuvalmentajana ja sitä ennen oli kauden Mestiksessä KeuPa HT:n päävalmentaja. Alkava pesti Lahdessa on kolmivuotinen.

- Pelicans saa minusta pelaajalähtöisen ja vaativan valmentajan. Uskon yhteistyöhön ja siihen, että meillä on vahva valmennusryhmä.

Pelicansin omistaja-valmentaja Pasi Nurminen jatkaa seuran valmennusryhmässä myös tulevalla kaudella. Nurminen täydentää päävalmentaja Ville Niemisen ryhmää, jonka muut jäsenet ovat fysiikkavalmentaja Tommi Pärmäkoski sekä uutena miehenä mukaan tuleva Arttu Lipsanen.

Pelicansin valmennusryhmässä on myös vaihtuvuutta. Edelliskauden jälkeen olympiamitalisti Kari Eloranta sai etsiä uuden osoitteen, kuluneen kauden jälkeen maalivahtivalmentaja Simo Vehviläinen koki saman kohtalon. Lipsanen perii Vehviläisen roolin maalivahtivalmentajana ja joukkueenjohtajana.

Pelicans aloittaa harjoittelun uuden valmennusryhmän kanssa maanantaina 16. huhtikuuta.

Lisää aiheesta

Risto Dufvalta hymähdyttävä läksiäislahja Ville Niemiselle: Aika on Lahden!

Jukurit julkisti ensi kauden valmentajansa – Risto Dufva jatkaa, listalla ei ole Ville Niemisen nimeä

Ville Nieminen: Toivottavasti aikaero on puolellamme