Ville-Petteri Lilja jatkaa SalBassa, Joni Peltola lähtee Sveitsiin

Ville-Petteri Lilja nähdään tulevalla kaudella SalBan paidassa salibandyn kakkosdivarissa. Kuva: Esa Jokinen

SalBan ensi kauden joukkue saa yhden uuden palasen lisää, sillä hyökkääjä Ville-Petteri Lilja on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen raumalaisseuran kanssa.

Viime kaudella Lilja naputteli 26 divaripeleissä tehot 8+14=22, mikä on hänen uransa paras saldo kahdella korkeimmalla sarjatasolla. Lilja on pelannut SalBassa 87 liigapeliä ja 94 divarikamppailua.

– Jatkoin SalBassa, sillä uskon meidän porukan laadun riittävän lähivuosina korkeammalle sarjatasolle. Meillä on tässä hyvä sekoitus nuoria ja vähän kokeneempia pelaajia, Lilja, 28, kommentoi tiedotteessa.

Toinen runkohyökkääjä Joni Peltola sitä vastoin vaihtaa maisemaa. Länsi-Suomen tietojen mukaan Peltola lähtee SalBasta Sveitsiin.

Myös 29-vuotias Peltola pelasi uransa tehokkaimman kauden. Hän keräsi 25 ottelussa saldon 9+20=29.

Mynämäkeläishyökkääjä on edustanut SalBaa yhteensä viidellä kaudella. Hän on urallaan edustanut myös SBS Wirmoa, FBC Turkua ja TPS:ää.

Puolustaja Antti Hopeanaulan uusi osoite on myös selvillä. SalBan viime kauden toiseksi tehokkain (11+19=30) pistemies palaa FBC Turun pelipaitaan eli hän jatkaa divaripelejä.

– Kausi SalBassa oli ehdottomasti kehittävä ja kiitos siitä sinne suuntaan, mutta on kyllä mukava palata keltapaitoihin, Hopeanaula kommentoi tiedotteessa.

– Viime visiitillä oma rooli oli iso pääasiassa vaihtopenkillä, pukuhuoneen puolella ja saunailloissa, mutta nyt on vakaa tarkoitus tehdä tulosta myös kentän puolella.