Voittoputkessa porskuttava NoU moukaroi 16 maalia LuKin verkkoon

Nokian pistehaiksi nousi Maija Väyrynen saldolla 6+4.

Nokian Urheilijoiden voittoputki jatkuu yhä ringeten SM-sarjassa. Tällä kertaa nokialaisten vireen sai tunnustaa LuKi-82, joka taipui Luvian jäähallissa pelatussa ottelussa maalein 3-16.

Kolmannessä erässä Nokia onnistui maalinteossa viidesti, joista kaksi kertaa alivoimalla. Neljännessä erässä vieraat kuittasivat huimat lukemat tauluun, kun joukkue onnistui vielä neljästi ennen summerin soittoa.

- Osattiin odottaa fyysistä peliä ja sellainen siitä tulikin. Peli oli ajoittain hirveää flipperiä, Nokian Ulla Ovaska kertoi.

-Alussa renkaan hallinta puuttui meiltä täysin, mutta sitä pystyttiin parantamaan jo pelin aikana reilusti.

Puolustajan paikalla pelaava Ovaska onnistui pelissä kahdesti ja hänet palkittiin myös joukkueensa parhaana pelaajana.

- Nyt kun välieräpaikkakin jo eilen varmistettiin niin odotellaan kevätaurinkoa. Kivaa on ja kovaa mennään, Ovaska iloitsi.

Nokian pistehaiksi nousi Maija Väyrynen saldolla 6+4. Hyökkäypäässä onnistui myös Jenni Linnamäki tehoin 3+3, Elina Raesola pistein 2+2 ja Ulla Ovaska kahdella maalillaan.

Kertaalleen renkaan maaliin upottivat Heidi Mattila, Miranda Uusi-Kämppä ja Emmi Merelä.

Kotijoukkueen pisteet jakautuivat Krista Järvelinille, joka teki kaksi maalia ja Kirsi Pukkilalle, joka onnistui maalilla kerran.