Vuorio Lukon maalivahtivalmentajaksi

Oman pelaajauransa vuoden 2012 kevääseen päättänyt Mikael Vuorio on Lukon liigajoukkueen uusi maalivahtivalmentaja. 29-vuotiaan Vuorion ja Lukon välinen sopimus kattaa tulevan kauden pelit. Viime kauden lopun Vuorio toimi Samu Isosalon kakkosena Lukon A-nuorten joukkueessa.

- Otan Lukon yhteydenoton kunnia-asiana ja lähden liikkeelle tosi innostuneena. Koin, että pelaajaurani jäi vähän liian lyhyeksi ja tällä tavalla saan jatkaa hienon lajin parissa, omalla urallaan SM-liigaa Lukossa ja Jokereissa pelannut Vuorio kertoo.

- Se helpottaa varmasti työtäni, että Moisasen Ari on luvannut antaa tietotaitonsa avuksi. Sen voin jo tässä vaiheessa luvata, että Moisan Lukossa vetämään linjaan ei tule muutoksia, hän jatkaa.

Kazanin KHL-joukkueeseen vuoden mittaisella sopimuksella siirtyvä Ari Moisanen sanoo tunteneensa Mikael Vuorion jo 2000-luvun alusta, jolloin nuori laitilalainen debytoi Lukon liigaringissä. Yhteyttä on pidetty säännöllisesti, vaikka Vuorio on pelannut muuallakin.

- Ehdotin Mikulle jo aikaisemmin, että hänen kannattaisi siirtyä aidan toiselle puolelle. Hänessä on ilmiselvää valmentaja-ainesta ja mikä tärkeintä myös kyky siirtää oma intohimonsa valmennettaviinkin, Moisanen luonnehtii.